Hjem  
 
ForsidenStorytellingReferanserOm oss


Brand Communication er et kommunikasjonsbyrå som består av dyktige fagfolk med spesialkunnskaper om Storytelling. Vi har erfart at gode historier er det mest effektive markedsføringsverktøyet som finnes, ikke minst for b2b-markedet. Dette er ganske enkelt fordi gode historier alltid skaper oppmerksomhet og gjør folk interessert i hva du har å si. Gode historier engasjerer, skaper sympati, fører til økt lojalitet og at du blir bedre likt. Og dette med å bli bedre likt, er jo det all markedsføring handler om. Derfor er gode historier så effektivt markedsføringsvåpen.

Ønsker du en uforpliktende prat om storytelling, er du hjertelig velkommen til å kontakte oss.


MEDARBEIDERE

Thomas ludvigsen
Konsulent og skribent
Siviløkonom
Byråerfaring siden 1989

Thomas benyttet store deler av 1980-årene til å reise rundt i Europa. Han leste spansk i Salamanca, fransk i Bourgogne og brushet opp engelsken gjennom et lengre opphold i London. Hans karriere i reklamebransjen begynte som tekstforfatter i Adwork Reklamebyrå i 1989 og fortsatte i 1990 årene gjennom Headline, Orkan og Kenito Reklamebyrå. Sistnevnte byrå solgte han til Grey i 1998. Thomas etablerte Brand Communication as i 2000, og har siden jobbet i selskapet som konsulent/skribent.

E-mail: thomas@brandcom.no

 
Vidar Helseth
Grafisk Designer og multimediautvikler
Byråerfaring siden 1998

Vidar er selvlært form- og fargeentusiast med designekspertise på digitale og trykte medier. Han har over 15 år i bransjen som designer, både i reklame- og designbyrå, inhouse og som selvstendig næringsdrivende.

E-mail: vidar@brandcom.no

 
Siv Anita Haugane
Prosjektleder/salgskonsulent

Siv Anita er utdannet interiørdesigner og har en lang salgserfaring gjennom TNS Gallup og Mediesalg AS. I sistnevnte selskap solgte hun både abonnementer og annonser for en rekke aviser og magasiner. Struktur, ryddighet og pågangsmot er egenskaper som kjennetegner Siv Anita.

E-mail: siv.anita@brandcom.no

 


 


 


Brand Communication AS

Hoffsveien 65 A
0377 Oslo

Telefon  
Thomas:
Siv Anita:
95 23 64 10
47 37 60 66

post@brandcom.no
www.brandcom.no